Obsahuje množství organického vápníku, hořčíku, železa, vitamín E a stopových prvků. Je bohatý na zdravé tuky, vápník, hořčík, draslík, fosfor a železo. Z vitamínů skupiny B jsou zastoupeny hlavně vitamíny B1 a B12. Nechybí v něm ani vitamín E.
První stáčení, olej za studena lisovaný. Skladujte ve tmě, při teplotě +4 až +20 stupňů Celsia, doba spotřeby je 10 měsíců. Po otevření skladujte ve tmě, při teplotě +4 až +10 stupňů Celsia a spotřebujte do 3 měsíců.
Používání: 1čajová lžička ráno nalačno nebo do jídla. Nevařit, nesmažit.
Původ rostliny: Francie. Lisuje soukromá firma Solio Maďarsko.
Dovozce: Zdeněk Máca, Na Zahrádkách 918, Újezd u Brna, IČO: 74544896